Otroški skiro Gentle Electric

Gentle Electric otroški električni skiro

Prvi električni skuter vašega otroka

HITROST

6 - 8 km/h

DOMET

Do 10 km

MOTOR

Moč 60 W

BATERIJA

Li-Ion, 21,6V , 2 Ah

Gentle Electric je idealna izbira za prvi električni skuter vašega otroka. Cenovno ugoden in varen, skuter zagotavlja dobre ure električne zabave, nato pa se lahko uporablja kot klasičen skuter. Ima varno nastavitev za zagon in intuitiven zavorni sistem, zaradi česar je primeren tudi za mlajše otroke.

Gentle Electric otroški električni skiro

Značilnosti

Skuter Gentle Electric ima močan 60W motor. Ko uporabnik potisne skiro na 4 km/h, se za zagon motorja pritisne senzor pospeška. Skuter lahko pospeši do 8 km / h. Zahvaljujoč vgrajeni 21,6V 2Ah litijevi bateriji lahko skuter prevozi do 10 km.

Gentle Electric se lahko uporablja tako kot električni skuter in klasični skuter. Najprej postavite eno nogo na ploščad in potisnite skuter do 4 km/h, nato pa drugo nogo postavite na stopalko za plin, da pospešite do 8 km/h.

Skuter Gentle Electric je enostaven za uporabo za vašega otroka.Električni motor zagotavlja gladko pospeševanje. Upočasnite tako, da dvignete nogo s stopalke za plin in nato položite nogo na zavoro zadnjega kolesa, da se varno ustavite.

Skuter ima 3 nivoje nastavljive po višini, ki ustrezajo otrokom različnih starosti in konstitucij (70 cm / 76 cm / 83 cm). Električni skuter ima 12,5 cm poliuretanska kolesa. Kolesa so kakovostna, odporna na obrabo in zlahka podpirajo otroke do 50 kg.

Otroški električni skiro Gentle Electric

Brezplačen test pred nakupom
*209 
  • Hitrost 6 - 8 km/h
  • Domet do 10 km
  • Moč motorja 60 W
  • Barve: modra, črna
NOVO

Specifikacije

FIZIČNE LASTNOSTI
Teža4,2 kg
Velikost700 x 34 x 860 mm
Pnevmatike4,5"
Baterija21,6 V, 2 Ah, Li-ion baterija
Nosilnost50 kg
Krmilo3-stopenjsko nastavljivo (70 cm / 76 cm / 83cm)
VOZNE LASTNOSTI
Hitrost8 km/h
Domet*do 10 km
Čas polnjenja3-4 h
Motor60 W
VarnostLED luči v kolesu, LED luči na ploščadi

GARANCIJA: 1 leto