Booster Plus S

Nova era urbane mobilnosti

HITROST

Do 35 km/h

DOMET

Do 35 km

MOTOR

Moč 500 W

BATERIJA

Li-Ion, 36 V; 8,7 Ah

Gre za najmočnejši in najhitrejši električni skiro lahke kategorije z motorjem v sprednjem kolesu, kar mu zagotavlja optimalno zmogljivost

S hitrostjo do 35 km/h je hitrejši od vseh mestnih koles, z enim polnjenjem lahko v optimalnih pogojih naredite do 35 km, kar vam omogoča brezskrbno vožnjo tudi na daljših poteh.

Gre za najlažji in najmočnejši električni skiro v svojem razredu s težo le 11,1 kg. Zaradi svojega elegantnega videza ni vsiljiv, zato ga lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli.

Značilnosti

Opremljen z novo, zmogljivejšo baterijo. Novi Booster Plus S  je opremljen z baterijo SAMSUNG 36V 8.7Ah. Rezultat je najvišja hitrost 35 km/h in rekordni doseg do 35km.

Za polnjenje baterije poskrbi 3A napajalnik, ki lahko popolnoma izpraznjeno baterijo napolni v le nekaj manj kot 3,5 urah. Skiro, ki ima še 30% baterije, je napolnjen v približno eni uri.

Booster Plus S je opremljen z novim krmilnikom in barvnim zaslonom. Barvni zaslon vam omogoča ogled potovalne hitrosti, skupne in trenutne prevožene razdalje, raven napolnjenosti baterije in zunanjo temperaturo. S pomočjo zaslona lahko vklapljate in izklapljate dodatne funkcije, kot so omejitve najvišje hitrosti (12km/h, 25km/h, 30km/h, brez omejitve), utripajoča zadnja luč, zagon z oz. brez predhodnega nožnega odriva… V primeru morebitnih napak na elektroniki vam zaslon izpiše tudi kodo za lažjo identifikacijo napake.

ETWOW Booster Plus S je udoben skiro, ki je dobro viden tudi ponoči. Prednja in zadnja pnevmatika sta izdelani iz trde gume, zato ni strahu, da bi se v nepravem trenutku preluknjale. Za absorbcijo tresljajev poskrbita prednji in zadnji amortizer, ki nudita večjo prilagodljivost in udobnejšo vožnjo po neravnih površinah.

Ker je varnost na prvem mestu, je E-twow poskrbel, da boste dobro vidni tudi ponoči. Poleg hupe, prednjega LED žarometa in zadnje zavorne luči, je opremljen tudi s stranskimi odsevniki. Sprednji žaromet se lahko vklopi s pritiskom na gumb na zaslonu, ali pa avtomatsko s pomočjo senzorja, ki je občutljiv na pomanjkanje naravne svetlobe. Za ustrezno zaviranje poskrbita dve zavori in sicer glavna elektromagnetna zavora (krmiljenje s palcem leve roke), ki deluje na osnovi tehnologije KERS in pri zaviranju nastalo energijo uporabi za polnjenje baterije ter mehansko zavoro, ki jo po potrebi lahko aktivirate z nogo.

Kombinacija zanesljivega brezkrtačnega električnega motorja z močjo 500W, ki se nahaja v sprednji pnevmatiki, ustreznega krmilnika in močne baterije zagotavlja močnejši navor, ki omogoča premagovanje naklona do 20°.

S pomočjo unikatnega 3 točkovnega sistema zlaganja električni skiro v zloženem stanju zavzame minimalno prostora, zato ga lahko brez težav prenašate, vzamete na javni prevoz ali pa ga položite v prtljažnik avtomobila.

Booster Plus S

Brezplačen test pred nakupom
*820 
  • Hitrost do 35 km/h
  • Domet do 35 km
  • Moč motorja 500 W
  • Barve: bela, siva, črna
POPULARNO

Specifikacije

FIZIČNE LASTNOSTI
Teža11,1 kg
Velikost940x1160x135 mm
PnevmatikeBrezzračne, 8''
MotorDC brezkrtačni, 500W
AmortizacijaSpredaj in zadaj
BaterijaSamsung Li-Ion, 36V; 8,7Ah
Nosilnost110 Kg
VOZNE LASTNOSTI
Hitrostdo 35 km/h
Domet*do 35 km
Čas polnjenja3 -3,5 h
Naklon20°
Barvni DisplayHitrost, razdalja, baterija
ZaviranjeRegenerativno spredaj, nožno zadaj
VarnostLED luč spredaj in zadaj, odsevniki

* Maksimalni domet z enim polnjenjem je izračunan v primeru optimalnih pogojev; obremenitev 70kg, hitrost 20km/h, veter pod 10km/h

GARANCIJA: Skiro 1 leto, baterija 1 leto, motor 2 leti