Booster ES

E-TWOW Booster ES

Nova era urbane mobilnosti

HITROST

25 do 30 km/h

DOMET

Do 30 km

MOTOR

Moč 500 W

BATERIJA

Li-Ion, 36 V; 7,8 Ah

Gre za najmočnejši in najhitrejši električni skiro lahke kategorije z motorjem v sprednjem kolesu, kar mu zagotavlja optimalno zmogljivost

S hitrostjo do 30 km/h je hitrejši od vseh mestnih koles, z enim polnjenjem lahko v optimalnih pogojih naredite do 30 km, kar vam omogoča brezskrbno vožnjo tudi na daljših poteh.

Gre za najlažji in najmočnejši električni skiro v svojem razredu s težo le 11 kg. Zaradi svojega elegantnega videza ni vsiljiv, zato ga lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli.

Značilnosti

Opremljen z novo, zmogljivejšo baterijo. Novi Booster ES je opremljen z baterijo SAMSUNG 36V 7.8Ah. Rezultat je najvišja hitrost 30 km/h in rekordni doseg do 30km.

Za polnjenje baterije poskrbi 3A napajalnik, ki lahko popolnoma izpraznjeno baterijo napolni v le nekaj manj kot 4 urah. Skiro, ki ima še 30% baterije, je napolnjen v približno eni uri.

Booster ES je opremljen z novim krmilnikom in barvnim zaslonom. Barvni zaslon vam omogoča ogled potovalne hitrosti, skupne in trenutne prevožene razdalje, raven napolnjenosti baterije in zunanjo temperaturo. S pomočjo zaslona lahko vklapljate in izklapljate dodatne funkcije, kot so omejitve najvišje hitrosti (12km/h, 25km/h, 30km/h, brez omejitve), utripajoča zadnja luč, zagon z oz. brez predhodnega nožnega odriva… V primeru morebitnih napak na elektroniki vam zaslon izpiše tudi kodo za lažjo identifikacijo napake.

ETWOW Booster ES je udoben skiro, ki je dobro viden tudi ponoči. Prednja in zadnja pnevmatika sta izdelani iz trde gume, zato ni strahu, da bi se v nepravem trenutku preluknjale. Za absorbcijo tresljajev poskrbita prednji in zadnji amortizer, ki nudita večjo prilagodljivost in udobnejšo vožnjo po neravnih površinah.

Ker je varnost na prvem mestu, je E-twow poskrbel, da boste dobro vidni tudi ponoči. Poleg hupe, prednjega LED žarometa in zadnje zavorne luči, je opremljen tudi s stranskimi odsevniki. Sprednji žaromet se lahko vklopi s pritiskom na gumb na zaslonu, ali pa avtomatsko s pomočjo senzorja, ki je občutljiv na pomanjkanje naravne svetlobe. Za ustrezno zaviranje poskrbita dve zavori in sicer glavna elektromagnetna zavora (krmiljenje s palcem leve roke), ki deluje na osnovi tehnologije KERS in pri zaviranju nastalo energijo uporabi za polnjenje baterije ter mehansko zavoro, ki jo po potrebi lahko aktivirate z nogo.

Kombinacija zanesljivega brezkrtačnega električnega motorja z močjo 500W, ki se nahaja v sprednji pnevmatiki, ustreznega krmilnika in močne baterije zagotavlja močnejši navor, ki omogoča premagovanje naklona do 20°.

S pomočjo unikatnega 3 točkovnega sistema zlaganja električni skiro v zloženem stanju zavzame minimalno prostora, zato ga lahko brez težav prenašate, vzamete na javni prevoz ali pa ga položite v prtljažnik avtomobila.

Specifikacije

FIZIČNE LASTNOSTI
Teža11,6 kg
Velikost940x1160x135 mm
PnevmatikeBrezzračne, 8''
MotorDC brezkrtačni, 500W
AmortizacijaSpredaj in zadaj
BaterijaSamsung Li-Ion, 36V; 7,8Ah
Nosilnost110 Kg
VOZNE LASTNOSTI
Hitrost25 do 30 km/h
Domet*do 30 km
Čas polnjenja3 - 4 h
Naklon20°
Barvni DisplayHitrost, razdalja, baterija
ZaviranjeRegenerativno spredaj, nožno zadaj
VarnostLED luč spredaj in zadaj, odsevniki

Booster ES

Brezplačen test pred nakupom
*790 
  • Hitrost 25 do 30 km/h
  • Domet do 30 km
  • Moč motorja 500 W
  • Barve: bela, siva, črna
NOVO

* Maksimalni domet z enim polnjenjem je izračunan v primeru optimalnih pogojev; obremenitev 70kg, hitrost 20km/h, veter pod 10km/h

GARANCIJA: Skiro 1 leto, baterija 1 leto, motor 2 leti