O nas

O E-TWOW​

Blagovna znamka E-TWOW (Electric Two Wheels, izgovarja se E 2 W) je del velikega mednarodnega koncepta, ki je osredotočen na novo ero mestne mobilnosti. Električni skiro E-TWOW je bil razvit s strani skupine inženirjev s trdnim znanjem iz strojništva in elektrotehnike in je praktična rešitev za mobilnost v vsakdanjem življenju.

Kako se je vse začelo

Prvi električni skiro E-TWOW je bil izdelan leta 2013. Izumu električnega skiroja je botrovala potreba po iskanju praktične rešitve za gibanje v prenatrpanih mestih. Takrat so bila edina alternativa avtomobilom in javnemu prevozu klasična in električna kolesa. Ker pa so kolesa precej težka in v mnogih velikih mestih vnos koles v podzemno železnico ni bil dovoljen, se je pokazala potreba po manjšem in lažjem prenosnem vozilu.

Izdelan je bil prototip, ki je bil preizkušen na prenatrpanih ulicah Šanghaja. Revolucionarno električno vozilo je bilo takrat novost in ljudje so si ga z zanimanjem ogledovali. Ni si bilo težko predstavljati, kako lahko takšno vozilo za vedno spremeni način gibanja ljudi v urbanih okoljih.

Leta 2013 je bil tako izdelan prvi najlažji električni skiro, ki je tehtal le 9,8 kg. To je bil prvi električni skiro z brezkrtačnim elektromotorjem v sprednjem kolesu in prvi električni skiro z elektromagnetno zavoro in sistemom KERS (Kinetic Energy Recovery System).

Podjetje Smartluks d.o.o. je pooblaščen poslovni partner podjetja E-TWOW ELECTRIC MOBILITY SA in uradni distributer za izdelke njihove blagovne znamke v Sloveniji. Kot uradni zastopnik znamke ETWOW vam lahko ponudimo konkurenčne cene izdelkov, priskrbimo originalne rezervne dele in dele za nadgradnjo, nadgradimo katerikoli model električnega skiroja ETWOW in poleg nudenja strokovnih nasvetov zagotavljamo hiter, temeljit in strokoven servis. V primeru daljšega reševanja težav pod garancijskimi pogoji, vam za čas popravila po potrebi zagotavimo nadomestni skiro. Nadomestni skiro vam pod zelo ugodnimi pogoji lahko zagotovimo tudi v primeru servisa vašega skiroja izven garancije.

Električni skiroji ETWOW so najzmogljivejši in najbolj praktični električni skiroji v kategoriji lahkih prenosljivih električnih skirojev. Z unikatnim sistemom zlaganja in težo 11 – 13 kg jih lahko enostavno prenašate in odložite praktično kjerkoli. Zložen zavzame le cca. 12 litrov prostora, zato je idealen za prevažanje v prtljažniku avtomobila.