Priporočila

Kot pogoj za brezhibno delovanje električnega skiroja vam svetujemo, da skiro redno pregledujete sami oz. ga servisirate pri pooblaščenem servisu vsakih 6 mesecev. Prav tako vam svetujemo, da ga med zimo vsake toliko zaženete in pregledate, predvsem baterijo in elektroniko.

E-TWOW močno odsvetuje kupovanje električnih skirojev E-TWOW preko spletnih strani AliExpress ali Amazon, saj se izdelki razlikujejo med določenimi državami: različni okvirji, omejitve hitrosti, rezervni deli pa so namenjeni izrecno za določeno državo. V primeru potrebnega popravila bodo nastali dodatni stroški.

Zaradi stroge zakonodaje na področju letalstva, baterije električnih skirojev ne smejo na letala, zato je skiro, poslan preko letalske družbe, neuporaben.

Drugi pomemben podatek pa je garancija, ki velja le v državi nakupa električnega skiroja. V primeru uveljavljanja garancije za skiro, ki je bil kupljen izven države, bodo nastali dodatni stroški.

Nikoli ne sprejmite električnega skiroja brez veljavnega certifikata, ki ga izda uradni zastopnik in uvoznik E-TWOW, saj je to vaša garancija.

Ne pozabite napolniti baterije vsak mesec oz. dva, tudi če ne uporabljate skiroja, saj se s tem podaljšuje življenjska doba baterije.

Svetujemo vam, da vsake toliko z mastjo namažete amortizerja in sklepe, z izvijačem pa preverite, če so vijaki dobro priviti.

Pred uporabo skiroja vedno preverite, da je zatič pri nastavitvi višine res dobro zategnjen. Prav tako preverite vijake, ki držijo zatič, da je le-ta fiksen.

Skiro morate polniti toliko časa, dokler na polnilcu ne sveti zelena luč.

Skiro naj bo vedno napolnjen 100 odstotkov, če je le možno, sicer izkoristite vsako možnost za krajše/ hitro polnjenje.

Skiro ne sme priti v stik z vodo in vlago! V kolikor vas ujame dež, poskrbite, da boste čimprej prišli v topel in suh prostor. Skiro dobro obrišite s suho krpo, tako da ne ostane voda na/v njem.