NAŠA VIZIJA

Pod imenom Green2go se skriva štiričlanska mlada družina, ki se vsakodnevno srečuje z zahtevnim življenjskim tempom, piko na i pa doda življenje v bližini centra glavnega mesta, ki ponuja nešteto možnosti za mobilnost.

Pred kratkim smo se vrnili iz tujine, kjer smo 5 let preživeli v mestu, kjer se življenje nikoli ne ustavi. Ulice so bile polne pločevine, naveličanih voznikov, prepolnih avtobusov, metrojev in tramov, zamaškov ob konicah (op. rush hour) pa tudi izven njih. Da je bil kaos še toliko večji, je poskrbelo deževno vreme skoraj vsak dan.

Ko smo se vrnili v Slovenijo, smo začeli uživati v lepotah naše pokrajine, malo manjših zamaških na cestah, pa vseeno smo se zopet znašli med naveličanimi vozniki, polnimi avtobusi, nestrpno čakali na zeleno luč na semaforju, da smo se premaknili za en, dva ali tri vozila. Otrok v vrtcu pa čaka, dojenček joka…šef v službi pogleduje na uro, popoldanske aktivnosti so se že začele, mi pa še vedno v gneči na pol poti.

O E-TWOW SKIROJIH

Zaradi velikega zanimanja za motorna vozila in prihodnosti, kaj nas čaka na tem področju, je beseda vse pogosteje nanesla na električna vozila. Na žalost je začetni strošek za povprečnega voznika še vedno previsok, pa čeprav je vožnja z njimi precej cenejša od vožnje z zdajšnjimi avtomobili na bencinski pogon. A zaradi dogajanj na naftnih trgih, ozaveščanju o okoljskih težavah in opominjanju prebivalstva na nujne spremembe v načinu življenja, je električni pogon naša prihodnost. Prihodnost, ki bi morala priti čimprej.

Vsi poznamo električna kolesa – super praktičen in ljudem cenovno bolj dostopen izum, kjer pa se nam toliko bolj poraja vprašanje, kje ga je varno pustiti priklenjenega, če sploh? Pravtako so kolesa velika in težka, zato jih ni enostavno prevažati z enega na drugi konec. Nato smo dobili idejo v času kratkega oddiha v tujini – električni skiro! Večina prebivalcev se je namreč prevažala na dvokolesnikih na električni pogon, ki si ga ob prihodu na cilj enostavno vzel v roke in odnesel s sabo. Pa to še ni vse – majhen, atraktiven dizajn, popolnoma zložljiv, prenosen, močan in uporaben – električen skiro!

Močna želja, dobre zamisli in brskanje po spletu so naju pripeljali do proizvajalcev električnih skirojev E-TWOW - Electric Two Wheels, kjer naju je njihova odzivnost, prijaznost in ponudba preprosto osupnila. Kmalu smo našli skupni jezik in nastal je Green2go. Za vse ostalo preprosto klikajte dalje … :o)