GT 2020 SE

Osvojite mesto

HITROST

Do 40 km/h

DOMET

Do 50 km

MOTOR

Moč 700 W

BATERIJA

Li-Ion, 48 V; 10,5 Ah

Gre za najmočnejši in najhitrejši električni skiro lahke kategorije z motorjem v sprednjem kolesu, kar mu zagotavlja optimalno zmogljivost

S hitrostjo do 40 km/h je hitrejši od vseh mestnih koles z enim polnjenjem lahko v optimalnih pogojih naredite do 50 km, kar vam omogoča brezskrbno vožnjo tudi na daljših poteh.

Gre za najlažji in najmočnejši električni skiro v svojem razredu s težo le 13 kg. Zaradi svojega elegantnega videza ni vsiljiv, zato ga lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli.

Značilnosti

Opremljen z novo, zmogljivejšo baterijo.

Novi Booster GT2020 SE je opremljen z baterijo SAMSUNG 48V 10.5Ah. Rezultat je najvišja hitrost 40 km/h in rekordni doseg do 50km.

Za polnjenje baterije poskrbi 3A napajalnik, ki lahko popolnoma izpraznjeno baterijo napolni v le nekaj več kot 4 urah. Skiro, ki ima še 30% baterije, je napolnjen v približno dveh urah.

Booster GT2020 SE je opremljen z novim krmilnikom in barvnim zaslonom. Barvni zaslon vam omogoča ogled potovalne hitrosti, skupne in trenutne prevožene razdalje, raven napolnjenosti baterije in zunanjo temperaturo. S pomočjo zaslona lahko vklapljate in izklapljate dodatne funkcije, kot so omejitve najvišje hitrosti (12km/h, 25km/h, 30km/h, brez omejitve), utripajoča zadnja luč, zagon z oz. brez predhodnega nožnega odriva… V primeru morebitnih napak na elektroniki vam zaslon izpiše tudi kodo za lažjo identifikacijo okvare.

Booster GT2020 SE je opremljen z brezžično Bluetooth tehnologijo, ki omogoča povezljivost skiroja z mobilno aplikacijo. S pomočjo mobilne aplikacije je vklapljanje in izklapljanje dodatnih funkcij še enostavnejše. Poleg naštetih funkcij, mobilna aplikacija omogoča tudi programsko zaklepanje skiroja in nastavitev različnih profilov. Poleg tega mobilna aplikacija ponuja širok nabor raznih podatkov, kot so novosti podjetja ETWOW, primerjanje različnih modelov skirojev in lokacije najbližjih trgovcev.

ETWOW Booster GT2020 SE je udoben skiro, ki je dobro viden tudi ponoči. Prednja in zadnja pnevmatika sta izdelani iz trde gume, zato ni strahu, da bi se v nepravem trenutku preluknjale. Za absorbcijo tresljajev poskrbita prednji in zadnji amortizer, ki nudita večjo prilagodljivost in udobnejšo vožnjo po neravnih površinah.

Ker je varnost na prvem mestu, je E-twow poskrbel, da boste dobro vidni tudi ponoči. Poleg hupe, prednjega LED žarometa in zadnje zavorne luči, je skiro opremljen tudi s stranskimi odsevniki. Sprednji žaromet se lahko vklopi s pritiskom na gumb na zaslonu, ali pa avtomatsko s pomočjo senzorja, ki je občutljiv na pomanjkanje naravne svetlobe. Za ustrezno zaviranje poskrbita dve zavori in sicer glavna elektromagnetna zavora (krmiljenje s palcem leve roke), ki deluje na osnovi tehnologije KERS in pri zaviranju nastalo energijo uporabi za polnjenje baterije ter zavorni boben, ki se aktivira z zavorno ročico, katera se nahaja na desni ročici krmila.

Kombinacija zanesljivega brezkrtačnega električnega motorja z močjo 700W, ki se nahaja v sprednji pnevmatiki, ustreznega krmilnika in močne baterije zagotavlja močnejši navor, ki omogoča premagovanje naklona do 25°.

S pomočjo unikatnega 3 točkovnega sistema zlaganja električni skiro v zloženem stanju zavzame malo prostora, zato ga lahko brez težav prenašate, vzamete na javni prevoz ali pa ga položite v prtljažnik avtomobila.

GT 2020 SE

Brezplačen test pred nakupom
*1.190 
  • Hitrost do 40 km/h
  • Domet do 50 km
  • Moč motorja 700 W
PRIPOROČAMO

E-TWOW Connect

Bodite ves čas v stiku s svojim električnim skirojem! Izboljšajte svojo izkušnjo vožnje z mobilno aplikacijo ETWOW Connect!

     

Če želite električni skiro združiti z vašim pametnim telefonom, se najprej prepričajte, da je v telefonu aktiviran Bluetooth, da je skiro vklopljen in v dosegu. Nato v mobilnem telefonu poiščite ustrezno napravo in se povežite s svojim električnim skirojem.

Ko je povezava vzpostavljena, bo z aplikacijo omogočeno enostavno upravljanje naslednjih funkcij vašega skiroja:

  • Nastavitev omejitve hitrosti
  • Vklop/izklop led žarometa
  • Aktivacija funkcije »Zero Start*«
  • Zaklepanje skiroja

Specifikacije

FIZIČNE LASTNOSTI
Teža13kg
Velikost1132x1175x382 mm
PnevmatikeBrezzračne, 8''
MotorDC brezkrtačni, 700W
AmortizacijaSpredaj in zadaj
BaterijaSamsung Li-Ion, 48V; 10,5Ah
Nosilnost125 kg
VOZNE LASTNOSTI
Hitrostdo 40 km/h
Domet*do 50 km
Čas Polnjenja4 - 4,5 h
Naklon25°
Barvni DisplayHitrost, razdalja, baterija
ZaviranjeRegenerativno spredaj, zavorni boben zadaj
VarnostLED luč spredaj in zadaj, odsevniki

* Maksimalni domet z enim polnjenjem je izračunan v primeru optimalnih pogojev; obremenitev 70kg, hitrost 20km/h, veter pod 10km/h

Električni skiro z brezžično Bluetooth tehnologijo. Omogoča povezavo z mobilno aplikacijo, na kateri lahko enostavno uporabljate različne funkcije; zaklepanje skiroja, nastavitev največje hitrosti, vklop/izklop luči in funkcije aktivacije z odrivom.

GARANCIJA: Skiro 1 leto, baterija 1 leto, motor 2 leti